Wat is iHOOP?

GLAMOUR vindt iHOOP: "Een geweldige work-out, met name voor je taille, die het kind in je naar boven haalt!" En NL20 omschreef iHOOP als de “hottest new fitnesstrend van 2012”.

iHOOP is een unieke combinatie van het positieve effect van sporten, de mindfulness van yoga, en de speelse mindset van een kind. Marisa Tomei is verslaafd, net als Shakira, Liv Tyler en Michelle Obama.

iHOOP is, naast een speelse work-out, waar je tot wel 600 calorieën per uur mee verbrandt en een slankere taille van krijgt, ook een luchtige manier om bij jezelf te komen en even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.  Zo geeft deze effectieve methode, gebaseerd op wetenschappelijke en filosofische inzichten, je meer energie, balans en plezier. Hierdoor ervaar je minder stress, ben je productiever en zit je lekkerder in je vel.

Klinkt goed? Kijk dan snel verder wat het beste bij jou wensen past want iHOOP geeft proeflessencursussenworkshopsprivé lessenperformances en trainingen in Focus & Flow, En we verkopen ook handgemaakte iHOOP hoepels voor beginners, intermediate en gevorderden. 

 

Lees verder op onze nieuwe website - www.iHOOP.nl. Daar kun je je aanmelden voor een proefles