Februari 2011

Heey Hooper!! 

 

Inmiddels is 2011 echt begonnen!

En ik hoop dat het bij jou net zo goed gaat als dat het bij Hoop Dance Nederland gaat. 

Het is even stil geweest van onze kant, maar we hebben niet stil gezeten!  

 

Zo hebben we onder andere een Hoop Workshop aan talentvolle zeilers gegeven in Hoorn en een Hoop Workshop voor 11 mannen in konijnen pakken (bachelor feest) midden op de dam!!  

 

Het blijkt dat steeds meer mensen willen hoopen en Hoop Dance Nederland heeft een antwoord op deze vraag. 

Komende weken zijn de eerste taster lessen bij Club Sportive Haarlemmer Houttuinen. De leden hebben er zin in; binnen 2 dagen telde de inschrijf-lijst al meer dan 45 deelnemers! Het belooft een groot succes te worden!

De lessen in het Marnix op zondagen lopen nog steeds goed en er komen steeds meer nieuwe hoopers bij. En het leuke is dat iedereen steeds beter wordt!  

 

Ook blijft Hoop Dance Nederland zich intern ontwikkelen. We zoeken steeds naar nieuwe moves, nieuwe muziek en nieuwe manieren van les geven. Om dit laatste te doen, heeft Hoop Dance Nederland  Hoopnotica (een multinational hoop bedrijf uit Amerika) naar Amsterdam gehaald om komende weekend een Teacher Training te geven. Het belooft een fantastisch en leerzaam weekend te worden. Het enige nadeel is dat voor 1 keer de les op zondag 20 feb niet door gaat. Dus de eerst volgende les is 27 feb 2011. 

 

Verder zijn we ook bezig met het bouwen van een nieuwe website. We hopen dat deze eind maart online gaat. Hier zal onder andere een nieuws pagina en gastenboek op staan, zodat iedereen op de hoogte blijft van buiten-hoop-lessen en freestyle hoop sessies in het park. We hebben namelijk een brand new outdoor soundsystem aangeschaft zodat we voortaan overal buiten kunnen hoopen met goeie harde muziek!! 

 

We zien er naar uit, weer snel samen te hoopen en hopen dat de zon snel gaat schijnen zodat we de eerste Hoop Dance Nederland OUTDOOR sessie kunnen plannen!

 

NB: Follow us on Facebookwatch us on Youtube!

Met sportieve groet, 


Anna Loots 

Hoop Dance docent
Sportpsychologe VSPN® i.o. 
Personal Trainer 

Hoop Dance Nederland

t:  06 - 18 74 03 07
m: 
hoopdancenederland@gmail.com
w: www.hoopdancenederland.nl

PS: ALS JE DE NIEUWSBRIEF NIET MEER WILT ONTVANGEN, STUUR DAN EEN EMAIL MET ALS ONDERWERP “UITSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF”.