Extra nieuwsbrief - April 2011

 

Heey Hooper!! 

 

Wat heerlijk hè, die zon! Heb jij al de moed gehad om je hoepel te pakken en buiten te gaan hoepelen? Of is het stiekem toch best spannend om in je eentje buiten te gaan hoepelen? Misschien wil je wel maar heb je nog geen hoepel?
Goed nieuws, we hebben nieuwe mogelijkheden voor je om met velen hoopers buiten te gaan hoopen EN je kunt bij ons je eerste echte hoop aanschaffen
J!

Hierbij wil ik je uitnodigen om de uitdaging aan te gaan – koop in mei je eigen hoepel en kom gezellig met ons buiten hoopen in het Park en op het Strand!!

Hoop Dance Nederland is de afgelopen maand hard bezig geweest met het bijwerken van ons businessplan: missie, visie en doelen. Er is inmiddels veel gebeurd en er zijn nog een aantal beslissingen te nemen, waar we komende maand mee verder gaan.
Wat betekend dit voor jou?
In de nabije toekomst gaan er een aantal dingen veranderen.
Allereerst, worden de lessen voortaan in een cursus-vorm gegeven. Ieder niveau krijgt zijn eigen cursus: beginners, intermediate en advanced. Zo kunnen we de kwaliteit van de lessen waarborgen en kan iedereen op zijn eigen niveau sneller meer trucs leren. Geïnteresseerd? Laat het ons weten via de mail!! Verder zorgen we dat de cursussen op de website komen te staan en zal ik de data via de nieuwsbrief met je communiceren.  
Ten tweede, gaan we in mei onze flow en performance skills oefenen onder druk….ofwel, we gaan (wanneer het weer het toestaat) lekker buiten in het Westerpark en op het Strand hoopen J!! Dit zullen Hoop-Jams zijn waar je gewoon lekker kan gaan oefenen, terwijl het zonnetje schijnt en de muziek ons een ritme geeft J of waar je voor het oog van velen parkgangers je flow en performance skills kan gaan oefenen! Dit betekend dus dat er in mei geen binnen lessen op zondagen in het Marnix zijn.
Voor meer specifiek informatie over de Hoop-jams – volg ons op
Facebook of twitter.

NIEUWS:

o   We verkopen nieuwe en gebruikte hoepels. We hebben hoepels tussen de € 25 en € 35. Ook hebben we travelhoops. Deze kunnen uit elkaar en kleiner gemaakt worden. Je kunt deze bestellen door een mailtje te sturen.

o   De beginnerscursus is uitgesteld tot de zomer, want velen van jullie hebben aangegeven wel te willen maar niet te kunnen wegens de vele vakanties tijdens de cursusperiode. Je hoort wanneer de cursus gepland is.  

o   Komende zondag 24 april en in mei zijn er geen lessen in het Marnix. Ofwel, tot juni zijn er geen hoop-lessen, maar wel Hoop-Jams.  

 

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief, horen wij dit graag.
Verder zijn er nieuwe filpmjes geupload op YouTube, dus check deze gerust nog een keer
J

 

Hopelijk zien we je snel bij een van onze Hoop-Jams!

 

NB: Follow us on Facebookwatch us on Youtube!

Met sportieve groet, 


Anna Loots 

Hoop Dance docent
Sportpsychologe VSPN® i.o. 
Personal Trainer 

Hoop Dance Nederland

t:  06 - 18 74 03 07
m: 
hoopdancenederland@gmail.com
w: www.hoopdancenederland.nl

PS: ALS JE DE NIEUWSBRIEF NIET MEER WILT ONTVANGEN, STUUR DAN EEN EMAIL MET ALS ONDERWERP “UITSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF”.