Juni 2011

 

Heey Hooper,

 

“Hoelahoep maakt fitness weer leuk, “Glimlachend een strakkere buik” en “Buitenspelen voor volwassenen” waren de kreten die te lezen waren in het pagina grote stuk over Hoopdance in De Pers afgelopen maand. De laatste weken is er veel gebeurd bij Hoop Dance Nederland. Zoveel dat er nauwelijks tijd was om je op de hoogte te stellen van al het geweldige nieuw. Dus dat willen we graag bij deze doen J.

(klik op de onderstreepte zinnen om direct gelinkt te worden naar de correcte website met meer informatie, foto’s en filmpjes)

 

·         27 mei kwam “Hoopla” uit, het nieuwe liedje en filmpje van Sven Hammond Soul. Het is een grote hit aan het worden in Jazz-land. En raad eens waar het filmpje over gaat en wie er in het filmpje te zien is?

·         29 mei was het Hoop Dance Event met Tegenkracht. Het was een groot succes en veel (ex)kankerpatiënten en vrienden van beide organiserende partijen hebben gelachen, genoten, gespeeld en dat allemaal terwijl we aan het hoopdancen waren. Ook was Ochtendspits van WakkerNederland aanwezig om het te filmen. De reportage van 3 min lang werd op 30 mei op nationale tv uitgezonden. Bekijk de eerste 20 sec en skip vervolgens door naar min 13.55. Daar begint de reportage. Dank aan Tegenkracht. Klik hier voor de schitterende Youtube uitnodiging – dit brengt zeker een smile op je gezicht.

·         Op 2 juni stond Hoop Dance Nederland een Hoop Dance workshop te geven midden op de dam die volgegooid was met zand. Het jaarlijkse professionele Beachvolleybal tournooi was namelijk gaande en het was een schitterende gelegenheid om de wereld bekend te maken met hoop dance. Foto’s zijn de zien op onze Facebook. Met dank aan Eef Bons!

·         Vervolgens schreef Tisha Eetgerink een geweldig leuk stuk over Hoop Dance en Hoop Dance Nederland in De Pers op 8 juni.

·         Op 12 juni waren we op de Boekpresentatie “Stadverlichting” van Kris en Tijn  Touber. We hebben daar 4 uur lang workshops gegeven over “Mindfulness door middel van Hoop Dance”, wel 125 man aan het hoepelen gekregen en they loved it! Dank aan Kris en Tijn voor de uitnodiging en de schitterende dag.

·         14 juni hadden we een interview met de VIVA. Eind augustus komt er een thema boekje bij de VIVA over de natuur en ‘dichter bij jezelf’. Hierin zal een klein stukje over Hoop Dance komen met een foto van het creatieve brein achter Hoop Dance Nederland.

 

Het is een geweldig avontuur; Hoop Dance door heel Nederland verspreiden! Wie had ooit kunnen bedenken dat het zó snel en zó goed zou gaan? En dit is nog maar het begin!

 

Hier een kort overzicht van wat er de komende tijd allemaal op de planning staat. Lees het goed door want we hopen je natuurlijk snel weer ergens te zien! Er zit vast iets bij wat je leuk vindt!


·         Komende maandag begint de eerste Beginnerscursus. Het zijn 3 lessen van 1 uur op maandag 20 en 27 juni en 4 juli, van 19.00-20.00 in Het Marnix, te Amsterdam. Er zijn nog een aantal plekken vrij, dus mocht je je nog in willen schrijven, doe dit zo snel mogelijk of kom op maandag avond (met je inschrijf geld) meteen naar de eerste les. Kosten? € 50 voor 3 lessen en een professionele volwassen hoepel twv € 25 euro (en € 5 euro korting voor elke introducé die je meeneemt!)

·         Op 28 juni is de professionele fotoshoot met de VIVA voor de foto die bij de interview komt… SPANNEND!

·         Ook komt er binnenkort een stuk in de Weekkrant Amsterdam te staan, plus foto.

·         En een stuk over ‘de mindfulness van Hoopdance’ in het online blad “Spiritueel Magazine”.

·         Verder hopen we op 1 juli workshops te mogen geven bij een conferentie van de gemeente Amsterdam.

·         Op 3 juli zijn we uitgenodigd door Podium Mozaïek om workshops te geven in het Erasmuspark in Amsterdam-west. Het Thema is ontspannen en ook hier ligt de nadruk op de ‘mindfulness van Hoop Dance’. Iedereen mag hier heen komen. Dus gezellig om je daar te zien J

 

Verder zijn we nog steeds hard bezig met de nieuwe website. Dit duurt langer dan gedacht, maar het is de moeite waard. Er gaat een schitterend concept neergezet worden. Het doel is alles begin september klaar te hebben zodat we een feest(je) kunnen organiseren voor deze kick-off en ons 1 jarig bestaan!

 

Het gaat dus hartstikke goed hier, maar om Hoop Dance door heel Nederland bekend te maken hebben we jouw hulp nodig. We willen graag zoveel mogelijk publiciteit en dit willen we op de volgende manier doen. We willen bij RTL Boulevaard uitgebreid aanbod komen en andere tv programma’s en willen graag in de Happinezz, Flow, Linda, Ellen, Jan en Jackie komen te staan. Heb jij contacten of kun je ons op een andere manier helpen. Dan horen we het dolgraag J.

 

Mocht je nog vragen, ideeën hebben of iets anders… let us know!
En we hopen je snel weer te zien!

 

NB: Follow us on Facebook, watch us on Youtube!

Met sportieve groet, 


Anna Loots 

Hoop Dance docent
Sportpsychologe VSPN® i.o. 
Personal Trainer 

Hoop Dance Nederland

t:  06 - 18 74 03 07
m: 
hoopdancenederland@gmail.com
w: www.hoopdancenederland.nl

PS: ALS JE DE NIEUWSBRIEF NIET MEER WILT ONTVANGEN, STUUR DAN EEN EMAIL MET ALS ONDERWERP “UITSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF”.